Gwen Stefani, Cate Blanchett, Jessica Alba og Tori Spelling er noen av stjernene som snart skal ha barn.
Gwen Stefani, Cate Blanchett, Jessica Alba og Tori Spelling er noen av stjernene som snart skal ha barn.

Babyboom blant stjernene

De siste ukene har en rekke store Hollywood-stjerner avslørt at de venter barn.

Skuespillerinnen og artisten Minnie Driver innrømmet nylig at hun var gravid. Driver slapp gladnyheten da hun gjestet «The Tonight Show» with Jay Leno, etter at Leno bemerket at hun hadde lagt på seg. Driver har ikke avslørt hvem som er faren til barnet.

Se bildekarusell av de gravide stjernene nederst i saken (under reklamen).

Lisa Marie Presley avslørte tidligere denne måneden at hun venter sitt tredje barn til høsten, med musikermannen Michael Lockwood.

Rockekongens datter, som har barna Riley (18) og Benjamin (15) fra et tidligere forhold, ønsket i utgangspunktet å holde graviditeten for seg selv en stund lenger, men følte seg tvunget til å avsløre sannheten etter en rekke oppslag rundt hennes voksende midje i tabloidpressen.

Lisa Marie likte dårlig sammenlikningen med farens vektproblemer, og bekreftet derfor graviditeten til People magazine.

Bourne Ultimatum-stjernen Matt Damon og hans kone Luciana venter sitt andre barn sammen. Paret fikk i 2006 datteren Isabella, og Luciana har også en niårig datter fra et tidligere forhold.

Gwen Stefani og rockemannen Gavin Rossdale venter sitt andre barn. Sønnen Kingston kom til verden i mai 2006. I følge britiske The Sun er Gwen Stefani litt over tre måneder på vei.

Les også: Hot fra Hollywood

Tori Spelling og mannen Dean McDermott gleder seg også til å bli foreldre for annen gang. Paret, som forsøkte seg som realitystjerner i serien «Tori & Dean: In Love», fikk sønnen Liam i mars 2007, og venter denne gangen en jente.

Tori og Dean traff hverandre under innspillingen av filmen «Mind Over Murder» og giftet seg i mai 2007.

Han har blitt kåret til en av verdens mest sexy ungkarer, men nå venter en ny rolle for den solbrune og ofte skjorteløse Matthew McConaughey. Matthew bekreftet på sin webside (TV 2 tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider) i januar at hans brasilianske modellkjæreste Camilla Alves venter parets første barn til sommeren.

Andre stjerner med mer enn sommerfugler i magen er Nicole Kidman, som venter barn med countrystjernen Keith Urban, Britneys 16-årige lillesøster Jamie Lynn Spears, skuespillerinnen Jessica Alba, Oscar-vinneren Cate Blanchett, som venter sin tredje sønn og Angelina Jolie som dermed øker søskenflokken til fem.

Klikk her for å lese om flere kjendiser.