John Arne Riise
John Arne Riise

Riise går for gull

John Arne Riise går for gull i Mesterligaen.

John Arne Riise gleder seg som en unge til de kommende ukene med Liverpool.

- Toppkamper mot topplag
Storkampene står i kø. Ifølge Riise kommer de på et perfekt tidspunkt.

- De neste ukene kommer til å bli fantastiske. Vi spiller toppkamper mot topplag, men vi er sterke i øyeblikket og vi kan ikke vente med å komme i gang med kampene. Det er slike kamper du trener for og jobber mot hele sesongen, sier han til klubbens hjemmeside.

Går for gull
Liverpools gode form har gitt dem nytt håp i en sesong som har vært alt annet enn overbevisende for tittelhungrige tilhengere.

- Det er fortsatt mye å spille for. Vi satser på å sikre oss fjerdeplassen og gå videre i Mesterligaen. Det er vår eneste sjanse til å vinne et trofé denne sesongen og den sjansen vil vi ta.

- Skuffelsen er at vi skulle ha kjempet om ligatittelen. Dere kan ikke forstå hvor skuffet vi er over noen av poengene vi har kastet bort denne sesongen, spesielt på hjemmebane. Vi har kuttet ned forspranget til topplagene i det siste, men det er fortsatt tre lag som må rote det til for at vi skal komme inn i gullkampen. I øyeblikket tror jeg vi skal satse på fjerdeplassen. Derfor blir derbyet neste helg avgjørende, sier Riise.