victoria beckham 1024 (Foto: Stella Pictures)
victoria beckham 1024 (Foto: Stella Pictures)

Superstjerne ble mobbet

Victoria Beckham har ikke alltid vært selvsikker og vakker. Som barn ble hun trakassert og mobbet. På det verste kastet barn stein etter henne.

I oppveksten var Victoria Beckham ulykkelig, ensom og redd. Hun var kvisete og lubben, og ble mobbet av sine klassekamerater.

- Andre barn plukket opp ting fra sølepyttene og kastet dem på meg. Jeg sto der helt alene, uten noen venner. Hele skoletiden min var bare trist, forteller Victoria ifølge bladet Her og Nå (TV 2 tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider).

Tok igjen

Etter å ha fått drømmejobben i «Spice Girls» på 90- tallet, fikk ungjenta endelig tatt igjen mot alle som var jævlige mot henne i barndommen. Så møtte hun fotballstjernen David Beckham som hun falt pladask for.

- Det var kjærlighet ved første blikk. Jeg husker det godt. Han har fortalt meg at han var redd for å miste telefonnummeret mitt etter vårt første møte, og derfor noterte det ned på mange forskjellige ting, avslører Posh.

david-og-victoria-1024
david-og-victoria-1024

David Beckham og Victoria er kjendisparet alle vet hvem er.

Jobber hardt

- Jeg jobber syv dager i uken, og jeg elsker det jeg gjør, forteller Victoria. Trebarnsmoren arbeider som designer og stylist, men opptrer også sammen med sin gamle gruppe «Spice Girls». Samtidig står hun bak klesmerket «DVB» sammen med sin mann.