Barnas favoritt, Elias, er tilbake

Hver søndag framover sender vi splitter nye episoder med alles favorittredningsskøyte.

TILBAKE: Den lille redningsskøyta Elias og vennene hans i Lunvik er tilbake på TV 2 påskeaften.
TILBAKE: Den lille redningsskøyta Elias og vennene hans i Lunvik er tilbake på TV 2 påskeaften.

De nye episodene vil bli sendt i påskehelgen og fortsette hver søndag framover. Samlet har de en spilletid på over to timer og det er  bare nytt stoff.  Ingenting har vært vist før. Verken på TV eller kino.
 
Mystikk og hemmeligheter

Vi skal ikke avsløre for mye, men her skjer det mye morsomt.  Det arrangeres stor fiskekonkurranse i Lunvik, en mystisk flaskepost skaper store forviklinger og dypvannsgrotta avslører kanskje sin hemmelighet. 

Det er nok også mulig at flere av de festlige karakterene som publikum ble kjent med i filmen "Elias og kongeskipet" vil dukke opp i TV-serien.  Stemmene er også denne gang lagt på av et stjernelag av norske skuespillere med Marit Andreassen, Ane Dahl Torp, Dennis Storhøi, Raske Menn, Linn Skåber og Per Chr. Ellefsen m.fl.
 
Internasjonal suksess

Teamet bak "Elias"-serien, som ble nominert til Emmy-pris for beste internasjonale barneprogram for serie 1, har jobbet med de nye episodene i over ett år.  Regissører er Lise I. Osvoll og Nina Bergstrøm og episodene er skrevet av Lise I. Osvoll, Anne Elvedal og Ellen Lyse Einarsen.

Totalt har den nye serien kostet over 10 millioner å produsere.  Norsk Filmfond har støttet med 2,5 millioner og resten er finansiert av TV 2, Redningsselskapet og seriens produksjonsselskap Filmkameratene AS.
 
Elias-serien er en av de største internasjonale suksesser for norsk TV-produksjon og den nye serien vil bli vist utenfor Norge fra høsten.

Mer innhold fra TV 2