brad og angelina 1024
brad og angelina 1024

Stjernene forfølges

Flere profilerte personer har blitt så skremt at de til daglig lever med opptil flere livvakter rundt seg.

Det er ikke lett å være verdenskjendis i dag. Alt fra trakassering til forfølgelse er noe av de tingene de største kjendisene må tåle.

Kjekkasen Brad Pitt (44) opplevde alle kjendisers mareritt da en gal kvinne brøt seg inn i huset hans. Hun tok på seg Brad sine klær og gikk rundt i huset i ti timer, før en av tjenerne til stjernen oppdaget henne.

brad-1024
brad-1024

Brad Pitt

Lindsay Lohan

Den unge skuespillerinnen Lindsay Lohan (21) følte seg truet etter at hun spilte i filmen «Chapter 27». Den handlet om Mark David Chapman, mannen som skjøt John Lennon. Mange av hans gamle fans likte ikke at Lindsay spilte i filmen, noe hun uhyggelig fikk erfare.

- Jeg var faktisk veldig nervøs da jeg ga meg ut i det, fordi jeg fikk dødstrusler og alt, sier frøken Lohan i følge siste nummer av bladet Her og Nå.

lindsay-1024
lindsay-1024

Lindsay Lohan

Keira Knightley

«Pirates of the Caribbean»-stjernen Keira Knightley (23) har blitt plaget og forfulgt av flere menn.

- Jeg har blitt forfulgt av fem menn. Det er umulig for meg å vite om de er potensielle voldtektsmenn, har stjernen uttalt til avisen «The Sun».

hillary-1024
hillary-1024

Keira Knightley

Hillary Duff

En mann som fulgte etter Hilary Duff (20) over lengre tid ble nylig tatt av politiet. Han ble siktet for forfølgelse og for å ha kommet med trusler mot den unge stjernen.

hilary-1024
hilary-1024

Hillary Duff