geilo2 114 (Foto: Isabella Martinsen)
geilo2 114 (Foto: Isabella Martinsen)

Isabellas dagbok fra Geilo

Solen stråler fortsatt over Geilo og det har virkelig vært en flott dag i fjellet, men også friskt. Den kalde vinden fra nord oppleves som en liten utfordring når man står mer eller mindre i ro, i to-tre timer.

Varmeposer i vottene føltes dermed som en velsingnelse under dagens påskemagasin. For en utrolig smart oppfinnelse!!

geilo2 143 (Foto: Isabella Martinsen)
geilo2 143 (Foto: Isabella Martinsen)

Jeg var i selvsagt (!) klar over det , men har nå også fått erfare at ullvotter virkelig ikke duger i høyden. Virkelig ikke! Bestemors votter er naturligvis finest i verden, men ikke spesielt vindtett dessverre:(

"SmøreKnut" som vi nå kaller han, var også i dag inne med smøretips, og han lovet meg å ta med silkehansker fra butikken sin ved neste anledning. Han var visstnok ikke særlig imponert over verken sko eller vottevalget mitt, men man lærer stadig. Hanskene blir iallefall spennende å prøve, er liksom ikke helt overbevist over silkehanskenes varmeeffekt sånn med det første, men det sier kanskje bare litt om min erfaring i fjell og mark;)

Ellers i sendingen vår har vi bl.a hatt litt førstehjelptips, både for hund og for menneske som befinner seg på fjell og bakker. Hunden Luna stilte som en eksemplarisk gjest, kokken Frode tilbragte god fisk og ordføreren her hadde heldigvis god tro på at finværet holder seg her på Geilo.

Det håper jeg og!

I morgen kan dere uansett se Cathrine lære seg å stå på snowboard, kanskje blir det noen gode tips å plukke opp for oss andre som heller ikke har prøvd dette før?

Følg oss hvis du vil:)

Isabella