heather_mills (Foto: AFP/SCANPIX)
heather_mills (Foto: AFP/SCANPIX)

Offentlig skittentøyvask

Heather Mills fikk det ikke som hun ville i skilsmisseoppgjøret med Paul McCartney - detaljene fra dommen blir offentliggjort.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paul McCartneys ekskone ville at opplysningene fra rettssaken skulle være unndratt offentligheten. Men dommeren i saken var uenig og bestemte at domsdetaljene skulle bli offentliggjort.

Rører ikke dommen
Da Mills anket dommen fikk hun heller ikke medhold. Ankeretten bestemte tirsdag at dommerens opprinnelige beslutning ikke skulle røres.

- Dette er et klassisk eksempel på en avgjørelse tatt av en dommer med juridisk påpasselighet. Dette var en svært uvanlig rettssak som har fått masse oppmerksomhet, sier Lord Justice Wall ifølge Sky News.

Brukte penger
I rettspapirene skal Heather Mills komme svært dårlig ut av det. I rapporten skal det komme frem at hun har brukt uforholdsmessig masse penger mens hun var gift med Beatles-stjernen McCartney.

I dokumentene kommer det også frem hvordan dommeren kom frem til forliket som sikrer Heather Mills rundt en kvart milliard norske kroner, detaljer rundt McCartneys formue på over fire milliarder kroner.

Paul McCartney skal være glad for at dommen blir offentliggjort, og tar ifølge Sky News dette som et tegn på at retten har festet lit til hans bevisførsel.