sarah 1024
sarah 1024

- Folk vil bli overveldet

Sarah Jessica Parker lover publikum store overraskelser i den kommende «Sex og singelliv»-filmen. - Jeg tror folk endelig vil forstå hva som skjedde tidligere i «Carries» liv, forteller Sarah Jessica.

Se bilder fra den kommende filmen «Sex og singelliv» i bildekarusellen under annonsen.

Skuespillerinnen Sarah Jessica Parker som spiller «Carrie Bradshaw» i serien «Sex og singelliv», er aktuell i oppfølgerfilmen på norske kinoer 6. juni. Hun tror at seerne vil oppleve en rekke følelser når filmen kommer på det store lerretet.

Overraskende fortsettelse
- Publikum kommer til å bli glade, overrasket, føle masse tristhet og forhåpentligvis forstå hva som egentlig skjedde tidligere i «Carries» liv, forteller Sarah Jessica Parker ifølge nettstedet femalefirst. TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder.

sex-i-tekst
sex-i-tekst

Her er jentene fra venstre: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kim Cattrall.

Måtte overbevise jentene
Parker måtte overbevise de andre jentene Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall om å bli med på filmen.

- Jeg brukte et og et halvt år på å overtale jentene til å bli med på filmen «Sex og singelliv». Jeg hadde faktisk ikke trodd vi skulle få det til, men det gjorde vi og det var fantastisk, sier Sarah Jessica.

«Sex og singelliv 2»?
På spørsmål om det kommer en oppfølger etter denne filmen svarte Sarah Jessica:

- Vi får se. Vi er nå tilbake på grunn av populæritet blant publikum. Så om det kommer enda en film, er avhengig av hva publikum syns om filmen.