Kåre er komfortabel

Kåre Ingebrigtsen innrømmer at det blir tøft å holde plassen i landets øverste divisjon.

- Jeg føler meg veldig komfortabel i Glimt. Her er det mange som jobber sammen, sier Ingebrigtsen til TV 2 Sporten.

Nils Johan Semb spår jumboplass for Glimt. Om Sembs tabelltips sier Ingebrigtsen følgende:

- Vi har som mål å berge plassen og utvikle oss til å bli et stabilt godt Tippeligalag. Men jeg forstår at de store riksmediene kommer til å dømme oss rett ned. Vi havnet på tredjeplass i fjor og har ikke hentet mange nye store navn. Det passer oss egentlig utmerket. Vi kommer til å overraske, sier han.

Allerede før kvalikkampene mot Odd ble spilt ble det klart at Kåre Ingebrigtsen ersatter Kent Bergensen i trenerstolen.

- Jeg har hele tiden hatt et ønske om å trene et Tippeligalag. Jeg skal være her i hvert fall tre år og mulig lenger. Men jeg aldri lagt skjul på at jeg vil komme i en posisjon der jeg kan bli aktuell som trener i Rosenborg en gang i fremtiden, forteller han.

Se TV 2 Sportens intervju med Kåre Ingebrigtsen i videovinduet (artikkelen fortsetter under)

222503

Glimt supportere tror klubben i Bodøs hjerter sikrer seg fornøyet Tippeligakontrakt.

- Realistisk sett tror jeg vi havner midt på tabellen. Men det er nydelig at folk tipper oss sist. Et ypperlig utgangspunkt, sier webredaktør Terje Dalhaug Glimts supperterklubb den gule Horde, og fortsetter:

- Vi har hentet inn to gode midtstoppere som er bedre enn Hoftun. Og fra før av har vi jo Johan Lærde Bjørdal. I tillegg har vi fått en ny spennende spiller i Birkir Bjarnason, som har imponert på La Manga.

- Offensivt Glimt-lag
Han tror fotballfansen får se et offensivt Glimt-lag i comebacket i Tippeligaen.

- Nils Johan Semb tipper oss ned. Det er greit nok det, men han representerte ikke akkurat angrepsfotball i sin tid som trener. I Glimt er det offensiv tenkning. 4-3-3-systemet er innarbeidet gjennom en årrekke, sier Dalhaug.

- De som først og fremst kommer til å kjempe om å unngå nedrykk er nok HamKam, Godset og Aalesund, spår Glimt-supporteren.