Sturla Berg Johansen Deal or no deal
Sturla Berg Johansen Deal or no deal

- Artig å være raus

På mandag ligger tre millioner kroner gjemt i fem kofferter. «Deal or no deal»-programleder Sturla Berg-Johansen synes det er gøy å dele ut store pengesummer.

Roy Gunnar Blommedal (29) har stor sjanse til å bli millionær i «Deal or no deal». Så langt har ingen deltaker greid å vinne tre millioner kroner, så på mandag fjernes også kofferten med 400.000 kroner, slik at Roy Gunnar får spille «Deal or no deal» med tre millioner kroner gjemt i fem av de 26 koffertene.

Les mer: - To ganger tre millioner?

Oddsen for å vinne millionene er bedre enn noensinne, og programleder Sturla Berg-Johansen gleder seg.

- Jeg synes spillet er spennende, og jeg følger nøye med på deltakeren. Jeg har en liten konkurranse med meg selv, som går ut på å gjette når spilleren vil gi seg, sier Sturla til tv2underholdning.no.

Norgessuksess
Til tross for at det er store pengesummer i bildet, mener Sturla at nordmenn er i stand til å oppfylle sine livsdrømmer uten tre millioner kroner ekstra.

- De fleste i Norge har muligheten til å realisere drømmene sine på egen hånd, men det er veldig moro å spille spillet. Og det er selvfølgelig litt artig å kunne være så raus, takket være TV 2, sier Sturla.

Les mer: Penga eller drømmen

«Deal or no deal»-konseptet er opprinnelig fra Nederland, men har blitt lansert i nesten 70 land. Sturla er ikke i tvil hvorfor «Deal or no deal» er blitt så populært i Norge.

- Dette er et spill som alle forstår. Man behøver ikke å sitte inne med masse kunnskap, og jeg tror det er så enkelt som at folk sitter og tenker «dette kunne like gjerne vært meg».

Når Sturla skal oppsummere sesongen så langt, sier han det har vært enda en runde med spennende deltakere og mye moro.

Se «Deal or no deal» på TV 2 Sumo .