Petter Stordalen, Gunhild Melhus
Petter Stordalen, Gunhild Melhus

Styreplass til Gunhild

Hotellkongen Petter Stordalen og kjæresten har nå blitt forretningspartnere i tillegg til å være et av Norges mest glamorøse par.

Milliardær Petter Stordalen (45) har nemlig gitt Gunhild Melhus (29) en plass i styret i det nyopprettede selskapet Home Healtcare AS hvor han er daglig leder. Selskapet ble opprettet den 9. februar i år, og en knapp måned etter ble Gunhild skrevet inn i styret 7. mars.

Selskapet har ifølge offentlige registre en aksjekapital på en million. Ifølge bransjekodene skal selskapet drive med eiendomsforvaltning samt omsetning og drift av fast eiendom.

Besøksadressen til Home Healthcare er Fredrik Stangsgt. 22-24, som også er adressen til Choice-kjedens erverdige millionhovedkvarter på Frogner i Oslo.

Forlovelse?
Petter Stordalen er stormende forelsket i sin vakre kjæreste og det spekuleres nå heftig i om en forlovelse er nært forestående. Paret har i alle fall valgt å formalisere forholdet forretningsmessig.

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å få en kommentar fra hverken Gunhild Melhus eller Petter Stordalen som for tiden er på påskeferie.