britney spears på restaurant med mel gibson (Foto: AP)
britney spears på restaurant med mel gibson (Foto: AP)

Mel og Britney observert sammen

Britney Spears og Mel Gibson ble søndag observert sammen på restaurant i Los Angeles.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De to ble søndag fotografert på den russiske restauranten Romanov, melder AP. Verken Spears eller Gibson ga noen kommentarer til fotografene som fikk med seg møtet, og det spekuleres nå i hva slags kontakt de to har.

Gibson bruker imidlertid samme advokat som Britneys far, og ryktene vil ha det til at det er han som har spleiset de to.

Andre mener at Gibson, som er aktiv i en konservativ kristen menighet i Malibu, har vært bekymret for Britneys livsførsel.

Lufti i unåde
Samtidig er det kjent at Britney Spears' venn Sam Lufti må holde seg unna Britney enda en måned. Det opplyser Luftis talsmann Michael Sands til nyhetsbyrået AP.

Lufti har frivillig gått med på å holde seg unna popstjernen. Dermed har man utsatt en høring som kunne har ført til et permanent rettslig forbud mot å oppsøke Britney, sier talsmannen.

- Begge sider er tilfredse og vil fortsette å jobbe sammen for å løse problemer som har oppstått tidligere, sier Sands.

Britney Spears, moren Lynne og Sam Lufti på handletur (Foto: SCANPIX)
Britney Spears, moren Lynne og Sam Lufti på handletur (Foto: SCANPIX)
- Holdt Britney fanget
En rettsavgjørelse i forrige måned slo fast at Lufti må holde seg minst 250 meter unna Spears og huset hennes. Det var Britneys mor Lynne som tok saken til retten etter påstander om at hadde holdt Britney fanget i hennes hjem, dopet henne og tatt kontroll over økonomien.

Sam Lufti er Britneys venn og har også fungert som manager.

Etter to sykehusinnleggelser i januar har Spears hatt svært begrenset kontakt med de to små guttene hun har med Kevin Federline. Federline har foreldreretten til barna.