Kenny Dalglish har takket ja til å spille mot Drillos 94 i Florø i sommer. Her sammen med arrangementleder Tage Herstad. (Foto: Privat)
Kenny Dalglish har takket ja til å spille mot Drillos 94 i Florø i sommer. Her sammen med arrangementleder Tage Herstad. (Foto: Privat)

King Kenny til Florø

Liverpool-legenden Kenny Dalglish kommer til Florø i juli.

I tradisjon tro arrangerer Tage Herstad kamp mellom Liverpool Legends og et norsk lag under fotballflora i Florø. Nytt av året er at selveste Kenny Dalglish har takket ja til å spille showkampen - som i år er mot Drillos 94-utgaven.

- Etter et halvannen times langt møte sa han heldigvis ja. Han hadde hørt mye om opplegget fra de andre gutta, og sa han gledet seg til å spille. Det er bare helt sykt, sier en oppstemt Tage Herstad til TV 2 Sporten.

Kommer Fowler?
Som drahjelp på møtet mellom skotten og Florø-mannen, var David Fairclough. Sistnevnte kommer også til Norge, sammen med gamle helter som Jan Mølby, Bruce Grobbelaar, Phil Neal, Alan Kennedy, Jimmy Case, Paul Walsh, Gary Gillespie.

I tillegg ventes det på endelig svar fra Steve McManaman, Robbie Fowler og Gary MacAllister.

Arrangementet vil også inneholde en rekke musikalske høydepunkt. Både Turboneger, Surferosa og Kaizers Orchestra har sagt ja til å opptre.

Kampen mellom Liverpool Legends og Drillos 94 går lørdag den 12. juli kl. 16.00.

Les mer på www.fotballflora.no.