Rikets røst
Rikets røst

Om "Rikets røst"

"Rikets røst" er et hardtslående ukemagasin med Otto Jespersen i spissen for fire reportere og minimal troverdighet.

"Rikets røst" er nyhetsprogrammet som aldri sjekker fakta. Til tross for sterkt innskrenkede evner jobber likevel våre reportere dag og natt for å gi DEG et bilde av hva som skjer i samfunnet.

Vi stiller TØFFE spørsmål, som vi håper kan ha noe med saken å gjøre. Vårt mål er å være DER det skjer, selv om vi foreløpig aldri har klart å være der NÅR det har skjedd.

Redaksjon: Rikets Røst

Otto Jespersen

Otto Jespersen er ankermann i Rikets Røst, og har håndplukket alle reporterne for å bygge det perfekte team.

Han er stolt av å lede den eneste aktualitetsredaksjonen som aldri sjekker fakta.

Jesper Odelberg

Svenske Jesper er programmets rullende reporter, som blant annet er et stolt medlem av Rikets Røsts faste husband ”Boys on Wheels”.

Morten Ramm

Morten Ramm er med for å tilføre programmet en real dose gründermentalitet. Han har blant annet stått bak forsøket på å bli den første norske arbeidsinnvandreren i Pakistan når han skulle starte fårikålkiosk i Lahore.

Jonna Støme

Jonna Støme er utegående reporter i Rikets røst. Den tidligere barnetv-programlederen spør der andre tier, og med sine afroamerikanske aner fungerer han tidvis som eksotisk alibi.

Pia Haraldsen

Pia Haraldsen har avansert fra å være politisk redaktør til å bli utenriksredaktør i Rikets røst.

Sputnik

Kulturnestoren Sputnik innehar stillingen som kulturredaktør. Drangedølen er en av de mest kjente skikkelsene i norsk kulturliv og vil med sine innslag rette et kritisk blikk mot kultureliten og politikerne.

Mer innhold fra TV 2