torkel torve videodagbok farmen
torkel torve videodagbok farmen

- Skjønner at Silje vil vaske meg

- Vi har jo vært borti hverandre mer enn én gang, sier Torkel tankefullt i sin videodagbok. SE VIDEO!

Se den tankefulle Torkel i videovinduet over!

Torkel sitter i andrekjempe-huset og funderer over livet på «Farmen», og han oppsummerer kort at det er fire stykker der han karakteriserer som normale. Det er Silje, Eren, moren Unni og han selv.

Geir Ove og Ann Kristin som kroppsfikserte
- Jeg har aldri møtt noen som er så opptatt av kroppene sine som de er, sier han om Geir Ove og Ann Kristin før funderingen går over til Silje. Torkel mener at han har et litt uklart bilde av henne, men at han er nokså sikker på at han har henne på laget selv om hun «hopper» mye rundt og prater med veldig mange.

- Det er fort gjort å bli usikker på Silje, sier han og klør seg i hodet.

- Hun er opptatt av skjegget mitt, og at det skulle av, forsetter han.

- Skjønner at Silje vil vaske meg

«Mat i skjegg, og snørr i skjegg», jeg gir faen, sier han oppgitt til kameraet i andrekjempehuset.

torkel
torkel

- Jeg blir jo bare så frustrert av at vi har Geir Ove og Ann Kristin som går og ser seg i speilet hele tiden, og bare «har jeg uren hud» og sånne ting, sier han og gjør seg til.

- Men samtidig er det kanskje litt surt for Silje, for hun driver jo og ... Ja, vi har jo vært borti hverandre mer enn én gang, så skjønner jo at Silje vil vaske meg, sier han før det plutselig begynner å skyte i området rundt «Farmen»

- Samma for meg, bare ikke mor er død. Tenk om Monsen har tatt både Silje og mor og oppdratt dem litt? Ja, det hadde vært en god tanke, fortetter han.

Se hele videodagboken i videovinduet over!