Jan Thomas T 680 2
Jan Thomas T 680 2

Tilbake på Zebra

Jan Thomas og hans elegante crew er tilbake for en ny sesong med glamour og utsøkt stilsans.

I Parkveien er endelig Jan Thomas Studio åpent for kunder, og selv om det ikke har vært noen offisiell åpningsfest ennå syder salongen av aktivitet. Men den alltid hemmelighetsfulle Friedrich planlegger en spektakulær og kjendistung premierefest!

Jan Thomas har hendene fulle med nyansatte og kunder. Dog er han ikke mer travel enn at han kan gi Bettan en eksklusiv omvisning i salongen og tenke høyt rundt planleggingen av hennes forestående 50-årsdag. En liten duett til minne om felles fortid i Los Angeles rekker de også.

Lene Alexandra freser også innom det hvitmalte paradiset i Parkveien, og Jan Thomas muntres opp til å vurdere en egen sangkarriere - han har tross alt gehør på begge ørene, samt en enestående rytmesans.

Tommy har rykket opp i salongens hierarki og blitt daglig leder, noe som gjør at han ikke lenger har tid til å passe på at Jans kjøleskap er fullt eller å hente klær på renseriet. En ny personlig assistent må ansettes, og Tommy får det høytidelige oppdraget.

Jan er også i ferd med å ferdigstille sin første bok, en stylingguide for kvinner. Å se sine egne ord på trykk blir en sterk opplevelse for vår helt, så møtet hos forlaget blir mer emosjonelt enn antatt. Her får vi også høre forfatteren lese høyt fra sin egen bok.

På TV 2 Zebra søndager klokken 22:10.