Ann Kristin Lorås
Ann Kristin Lorås

- Min klippe har blitt ustødig

Ann Kristin og Geir Ove krangler. Og Ann Kristin er ikke den eneste som blir sint. «Farmen» er tilbake.

Tilstandene på «Farmen» tilspisser seg for hver uke. Etter at Eren tapte kunnskap-tvekampen mot Torkel i lørdagens episode er det tid for en ny storbonde og et nytt ukesoppdrag.

deltakerne farmen
deltakerne farmen


Ny storbonde
I fast «Farmen»-stil er det den utkonkurrerte - i dette tilfellet Eren - som velger ny storbonde. Selv sier han at den nye storbonden blir en som virkelig fortjener det. Alle har sine tanker rundt dette. Unni mener at hun selv sannsynligvis blir neste storbonde.

- Jeg har alle med meg i mitt hjerte. Dette er en konkurranse med frie regler, og den som skal bli storbonde fortjener det virkelig, skriver Eren i brevet han legger igjen.

Hva skjer nå?
Et annet spørsmål som også reiser seg på gården, er hva som skjer nå som godseier Aslakstrøm er skutt og drept. Hvilke konsekvenser vil dette få for deltakerne, og vil brødrene Monsen nå komme og kreve sin rett? I tillegg viser det seg at det nye ukesoppdraget ikke akkurat vil bli gjort i en håndvending.

Irritert mentor
Tidligere har det røde flagget, som indikerer at noe er galt på gården, blitt reist titt og ofte. Det gjør det også i denne episoden, men denne gangen er det en oppgitt mentor som kommer deltakerne til unnsetning.
- Dette er tull, sier han morskt til storbonden.

Geir-Ove-Ann-Kristin Farmen
Geir-Ove-Ann-Kristin Farmen


Det er likevel ikke bare ukesoppdrag, ny storbonde og flagg som herjer gården. Forholdet mellom Geir Ove og Ann Kristin har også begynt å ta nye veier, til glede og forundring hos enkelte andre utfordrere.

Farmen tar nå påskeferie, denne episoden ser du på TV 2 mandag 24. mars kl 20.00.