geir ove farmen 2008
geir ove farmen 2008

Skuddrama i natten

Mens deltakerne venter på godseier Aslakstrøm, hører de skudd i det fjerne. SE VIDEO!

Tidligere i uken kom det sendebud til gården hvor det ble annonsert at godseier Aslakstrøm skal komme på besøk for å inspisere Bøenseteren. Mens de sitter og venter, hører deltakerne plutselig skudd ute i mørket. De dramatiske skuddene gjør at mange av deltakerne blir opprørt, og det spekuleres vilt om hva som kan ha skjedd.

Mentor-med-ull Farmen
Mentor-med-ull Farmen

Godkjent oppdrag eller ikke?
Det er som vanlig lite å spise på «Farmen», og deltakerne er avhengig av godkjent ukesoppdrag for å få kjøpt mat på markedet.

Etter at de la ned spinningen, som var en del av ukesoppdraget, har de liten tro på at Geir Ove vil få noen finalekniv. Men deltakerne håper allikevel på at Mentor skal gi dem noen mynter de kan handle for. Men er Mentor fornøyd med det deltakerne har fått til?

Les også: Ukesoppdrag 7

Ann-Kristin Farmen 2008
Ann-Kristin Farmen 2008

Tur til markedet
Det blir en hyggelig tur til markedet for Geir Ove og hjelperne, for der er det klart for en gledelig overraskelse. Men hvor mye mat de får med seg tilbake fra markedet, gjenstår å se.

Les også: Markedets mange fristlser

unni-og-torkel farmen 2008
unni-og-torkel farmen 2008

Eren og Torkel i tvekamp
Etter at Eren ble valgt som førstekjempe, er det også klart at Torkel må bli andrekjempe, siden storbonden Geir Ove er immun. At Torkil må ut i tvekamp skremmer Unni, og hun er nervøs for at sønnen kanskje må forlate gården.

- Det vil bli vanskeligere for meg å være her uten Torkil, sier Unni om tvekampen.

Fordelen for Torkel er at han skal velge tvekampgren. Vil han satse på en fysisk gren, hvor Eren er sterkere enn han, eller blir det kunnskap som kanskje kan gjøre at Torkel vinner en uke til på «Farmen»?

Svaret får du lørdag 15. mars kl 20.00 i den 21. episoden av årets «Farmen».

Her ser du de tvekampgrenene Torkel kan velge mellom:

tvekampskinn-farmen 2008
tvekampskinn-farmen 2008