Trude Mostue leder Dyrlegene.
Trude Mostue leder Dyrlegene.

Om Trude og Kari

Her møter du Trude, Kari og alle de andre dyrlegene ved klinikken.

Veterinær Trude Mostue
Veterinær Trude Mostue utdannet seg i England, Bristol School of Veterinary Science. Trude har jobbet som veterinær med mange forskjellig dyreslag rundt omkring i Storbritannia og resten av verden de siste 12 årene, alt fra bjørn og hai til hamster. Hun er spesielt interessert i katter og store eksotiske dyr, samt Feline Virussykdommer og familiehunder. Driver Mostue + Lutro Dyreklinikk sammen med veterinær Kari Lutro. Har hatt mange dyreserier på BBC og drevet egen klinkk i England.

Veterinær Kari Lutro
Veterinær Kari O. Lutro er den opprinnelig eier og gründer av A1 Dyre- og Fugleklinikk, som i dag heter Mostue + Lutro Dyreklinikk. Om du har mye fjær på kroppen og er nebbete er dette veterinæren du bør kontakte. Hun har mange års erfaring med fugl og er en av landets fremste i sitt fag. Hun utdannet seg ved Norges Veterinærhøyskole for 15 år siden.

Veterinær Irene Vindnes
Veterinær Irene Vindnes utdannet seg ved Norges Veterinærhøyskole i 2003 og har jobbet mange år i England. Hun har katter som sitt spesialfelt og er intenst opptatt av at katter skal få den beste behandlig som er mulig her hos oss. Dyreklinikken har derfor et eget eksklusivt ventetrom for katter og et eget behandlingsrom hvor bare katter behandles. I sykehuset blir også katter og hunder oppstallet hver for seg. På grunn av dette føler katter seg mindre stresset hos oss.

Veterinær Anja Ihle Hiller
Anja er kanin- og gnagerveterinær. Hun jobber bare med kanin og gnager, disse er dyreslag som kan være vanskelig å behandle. Hun ble utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 2006.

Veterinær Maud Ricatti
Veterinær Maud Ricatti ble utdannet ved Norges Veterinærhøyskole for 2 år siden og har siden da jobbet i flere land, som Frankrike og England. Maud er spesielt interessert i familiehunder og diagnosemetoder som for eksempel ultralyd og røntgen.

Veterinær Per Johan Stade
Veterinær Per Johan Stadevar ferdig utdannet fra NVH i 2002, og har siden da jobbet som dyrlege både på landet og i byen. Veterinær Stades spesialintersesse ligger i brukshund og tannbehandlinger, men han ser gjerne andre dyrearter også.