Tid for hjem Kjersti Bergesen
Tid for hjem Kjersti Bergesen

På jakt etter inspirasjon?

«Tid for hjems» Kjersti Bergesen har mange gode interiørtips. Les svarene fra hennes nettreff her.

Torsdag så du sesongens siste «Tid for hjem». Kjersti Bergesen og hennes team er godt fornøyd med det som har blitt levert.

Les også: Avslutter med ekstraomvisning

- Det har vært store arbeider vi har utført på prosjektene, ganske slitsomt, men det er litt nødvendig at ting er slitsomt for at det skal være gøy. Man skal ha litt press på seg, både tidsmessig og når det gjelder vanskelighetsgrad, sier Kjersti.

Les Kjerstis svar fra nettreff helt nederst i saken.

Fortsatt populært
Sammen med maler Einar Nilsson og snekker Stein Gullaksen har Kjersti Bergesen malt, pusset og snekret seg gjennom fire sesonger og snart tretti prosjekter.

- Det blir stort samhold og artige stunder av å klare å få ting til sammen, ting som egentlig ikke er mulig. Det synes jeg har vært veldig gøy.

Sesongen som avsluttes på torsdag har vært en av de mest populære.

- Det vært stor respons fra publikum, hyggelige seertall og masse tilbakemeldinger. Det kan virke som det har vært populært at vi også har gjort to prosjekter utendørs denne gangen. Jeg tror faktisk så mange som halvparten av de nye påmeldingene gjelder uteprosjekter. Dette er tydeligvis et område der folk trenger hjelp!

Meld deg på
Dersom du er en av dem som ønsker hjelp fra «Tid for hjem» – gjengen er det ennå ikke for sent og melde seg på. Påmeldingsskjemaet finner du her.

Dersom du trenger tips, råd og vink kan du lese Kjerstis svar fra nettreffet under annonsen.