Fernando Torres, Liverpool (Foto: SCANPIX)
Fernando Torres, Liverpool (Foto: SCANPIX)

Torres ga Liverpool ledelsen

Liverpool-kaptein Steven Gerrard hyller Fernando Torres som verdens beste fotballspiller.

Glem Ronaldinho, Kaká, Messi, Cristiano Ronaldo og kanskje Zlatan Ibrahimovic. For Steven Gerrard er det ingen over og ingen ved siden.

FØLG INTER -LIVERPOOL I TV2s LIVESENTER FRA KL. 2045

Liverpools kaptein mener Fernando Torres er verdens beste fotballspiller.

- Jeg ville ikke byttet ham med en annen spiller i verden for øyeblikket, skryter Gerrard, og fortsetter:

- Han er briljant, fantastisk og har vært vært helt strålende for oss. Fernando gir oss så mange muligheter på topp. Men det er på grunn av målene han først og fremst blir vurdert ut i fra, sier Gerrard, ifølge The Sun.

- En konstant trussel
Liverpool spiller tirsdag kveld returkamp i Mesterligaen mot Inter. Det første oppgjøret endte med en sterk 2-0-seier på Anfield, og Liverpool har den ene foten i kvartfinalen.

Gerrard gir Liverpools nummer ni store deler av æren for suksessen.

- Han er en trussel for motstanderne - uansett hvem vi møter, mener midtbanestrategen.

SJEKK FAKTA OM FERNANDO TORRES I FOTBALLGUIDEN

Det har Gerrard helt rett i. Torres har storspilt hele sesongen, står bokført med 25 mål og har for lengst vist seg verdt hver krone av de 230 millionene Liverpool punget ut med til Atlético Madrid for å hente angriperen til Premier League i fjor sommer.

- Når du ser på det han har utrettet i løpet av de sju månedene han har vært her, mener jeg faktisk at Premier League passer ham bedre enn spansk fotball, oppsummerer Gerrard.

Og kommer med følgende spådom:

- Torres er fremdeles en ung mann og vil bare bli bedre og bedre for oss.

Skryter tilbake
Torres selv svarer på skryten fra Gerrard med å rose den engelske landslagsspilleren opp i skyene.

- Når du spiller med en som spiller som Stevie - som kanskje er verdens beste fotballspiller - er det naturligvis god hjelp, sier han til The Sun.

- Gerrard er en strålende pasningsspiller og han scorer mål. Han er helt utrolig. Men det viktigste er jo ikke at det er jeg eller Stevie som scorer. Men at Liverpool vinner, slår Torres fast.

Real Madrids superstjerne Rául er overbevist om at Torres kommer til å gå inn I fotballhistorien som en av verdens beste fotballspillere.

- Helt siden han debuterte for Atlético har jeg sagt at denne spilleren har det som trengs. Han kommer uten tvil til å bli en av verdens beste fotballspillere, både for klubb og landslag, spår Raul.

LES ALT OM LIVERPOOL I FOTBALLGUIDEN