sportfronten
sportfronten

Dette er TV 2 Sporten på nett

Vi er stolte av å presentere TV 2 Sportens rykende ferske nettsider.

Vårt mål er å være først med det siste og best på det viktigste i sportens verden.

Sportsnyhetene på TV 2 har siden den spede starten i 1992 vært banebrytende, størst og viktigst i 15 år. Nå vil vi gi deg samme tilbudet på internett. Men vi har mer å by på:

TV 2 Sporten på nett skal være like solide, nyhetsjagende og ærgjerrige som du kjenner dem fra tv-skjermen. Vi skal gi deg alle de viktigste nyhetene fra fotball i inn- og utland, sykkelsirkuset, bokseverden og norsk og internasjonal håndball. I tillegg til alt det andre du som sportsinteressert ønsker å finne hos oss.

Unik Fotballguide
I vår flunkenede nye fotballguide får du alt du måtte begjære av statistikk og fakta om fotball. Toppscorerlister, spillerbørs, rundens lag og rundens mål. Lurer du på hvor mange mål Scott Rendell har scoret for Cambridge United i Conference League? Hvilket lag som ligger på bunnen av brasiliansk toppserie? Eller hvem som ble toppscorer i norsk andredivisjon avdeling 3 i fjor? Alle svarene finner selvsagt i Fotballguiden.

I Fotballguiden får du selvsagt også se video av alle scoringer i Tippeligaen. Her finner du også sammendrag fra alle kampene like etter kampslutt.

LIVE på en ny måte
I vårt nye LIVE-senter kan du se samtlige Tippeliga-kamper direkte. Her gir vi deg også en rekke kamper fra Adeccoligaen og Toppserien, alle Norges hjemmekamper, samt alle de største oppgjørene i spansk Primera Division. Til sommeren kan du selvsagt også følge hvert spark på ballen fra fotball-EM i Sveits og Østerrike.

alanzin
alanzin

I LIVE-senteret kan du selvsagt også bli oppdatert på utviklingen i alle kampene en lang rekke av Europas ligaer. I England følger vi alt som skjer fra toppen av Premier League, til bunnen av Conference League.

Og best av alt - du får se samtlige scoringer fra alle Tippeliga-kampene fortløpende. Og helt gratis!

Sterke meninger
TV 2 Sporten har alltid satset på å ha de dyktigste ekspertene med på laget. Nå treffer du dem på nett også. Hver uke gir folk som Nils Johan Semb, Davy Wathne, Bengt Eriksen, Øyvind Alsaker og Erik Thorstvedt deg sine synspunkter på det som skjer i norsk og internasjonal fotball. Johan og Mads Kaggestad tar pulsen på sykkelsporten, mens vår bokseekspert Olof Johansson tar får seg det som skjer når hanskene snøres i ringen. På håndballsidene vil du også finne velkjente fjes som deler sine tanker med deg.

Flere av de Norges fremste idrettsutøvere er også med på laget. På tv2sporten.no vil du bli nærmere kjent med profiler som Kurt Asle Arvesen og Cecilia Brækhus.

Norges beste manager
TV 2 Sporten skal i løpet av 2008 kåre Norges beste Tippeliga-manager. Mens trenerne får styre med sitt på sidelinjen, kan du som Tippeliga-manager på tv2sporten.no kjempe om heder, ære og fine premier - og tittelen som årets manager i Norge.

Med Tippeliga-manager lanserer vi en av de store internasjonale spillsuksessene her til lands. Fantasy-konseptet er blitt gigantisk i England og USA. Nå får du originalen hos oss. I tillegg til å kjempe mot alle andre fotballinteresserte, kan du også være med i private ligaer. Hvem er den beste manageren på arbeidsplassen, i klassen, på fotballaget eller i oppgangen?

Pauseunderholdning
I tillegg til Tippeliga-manager vil du finne en rekke andre spill å forlyste deg med mens du venter på helgen og en ny Tippeliga-runde. Quizer, kunnskapskonkurranser, tabelltips og andre vanedannende spill blir det mye av på disse sidene fremover.

Eller hva sier du til å kose deg med påfunnene til Norges mest kjente fotballidiot? To ganger i uken gir vi deg nye fotballstriper fra Frode Øverlis fantastiske Pondus-univers.