senkveld rullestolduell
senkveld rullestolduell

- Hold dere på bena!

Det ble mye klabb og babb i fredagens «Senkveld»-duell. Gikk du glipp av den? Se hele duellen og andre eksklusive klipp her.

Se videoen med klirrende glass og flygende Cornflakes-bokser i videovinduet over.

Fredrikstad Fotballsklubbs Dagfinn Enerly og Raymond Kvisvik utfordret Thomas og Harald i rullestolkjøring fordi de så for seg en enkel seier.

Les mer: - Dagfinn, jeg er ute å kjøre!

- Jeg har jo sett dere i tidligere dueller og der har dere sett halvlamme ut begge to, smalt det humoristisk fra Dagfinn på spørsmål om hvorfor de hadde utfordret «Senkveld»-duoen.

Før duellen ble vist og resultatet avslørt var Team Enerly/Kvisvik veldig på seier.

- Plankekjøring, mente de to.

Lagene møttes på Rygge Storsenter og oppgaven var enkel; begge lag fikk utdelt en handleliste med fem varer som skulle hentes. Varene var spredd over hele butikken og første laget til kassen med alle varene var duellens vinnere.

Rullestol-til-sak.
Rullestol-til-sak.

Brekket på?
Både Thomas og Raymond fikk rullestoler uten den helt store farten. Dagfinn og Harald gav uttrykk for at de var eneste som visste hvorfor og gav lagkompisene ekstra pepper under konkurransen.

- Nummis, få ræva i gir da. Hvorfor går du så sakte? ropte Harald idet han suste forbi Thomas. Dagfinn Enerly var heller ikke nådig mot sin partner:

- Harru på brekket Raymond?

Skjalg Odland fra Norges Handikap Forbund var dommer i duellen og hadde følgende beskjed til Kvisvik, Numme og Rønneberg etter å ha sett duellen:

- Hold dere på bena!


Det ble til slutt en overraskende seier til Senkveld-gutta, til team Enerly/Kvisviks store forargelse.