nyhetskanalen_programledern (Foto: Bjørgli & Bergersen)
nyhetskanalen_programledern (Foto: Bjørgli & Bergersen)

Dette er TV 2 Nyhetskanalen

I over ett år har TV 2 Nyhetskanalen gitt Norge tv-nyheter 24 timer i døgnet.

Den 15. januar 2007, utvidet TV 2 nyhetstilbud med en egen kanal med nyheter døgnet rundt. TV 2 satset på en tv-kanal som også skulle distribueres i fullkvalitet på nett, og bli en viktig del av satsning på flere kanaler og plattformer inn i fremtiden.

TV 2 Nyhetskanalen vokser stadig, og er tidvis Norges 8. største kanal med en markedsandel på tett oppunder 1 prosent. Hver uke blir den sett av rundt 800.000 mennesker, som hver i gjennomsnitt ser ca en halv time gjennom dagen.

Thomas Henschien
Thomas Henschien

Mange nett-seere

Mange ser oss også på nett.

Med nye avtaler og nye distribusjonsformer for tv, når vi ut til stadig flere mennesker - og per i dag kan snaut 60 % av Norges befolkning ta oss inn via kabel, parabol eller digitalt bakkenett.

På Nyhetskanalen er det du som seer, som bestemmer når du vil oppdateres. Målet er at du skal kunne bli det på en halv time. Vi er tro mot vår filosofi; nemlig å være en Nyhetskanal, uten å fylle på med andre program.

Vi oppdaterer nyhetene fra time til time, og satser tungt på å gi både innblikk, kommentar og analyse av nyhetene gjennom dagen.

Først og fremst

TV 2 Nyhetene har som målsetning og være først og best på nyheter, og det er nå drøyt 170 mennesker som jobber med nyheter i vår organisasjon.

I en undersøkelse vinteren 2008 ble TV 2-nyhetene for første gang kåret til nordmenns foretrukne leverandør av nyheter.

Vi tror Nyhetskanalen og utvidet satsning på nyheter, var viktige bidrag til dette resultatet. Og vi jobber hele tiden med å gjøre kanalen bedre. Til det trenger vi din hjelp, vi ønsker derfor at du som seer bruker våre nettsider til å komme med konstruktiv tilbakemelding på hvordan du oppfatter vårt tilbud.