Norske talenter, dommere, Jan Fredrik Karlsen, Mia Gundersen, Thomas Giertsen
Norske talenter, dommere, Jan Fredrik Karlsen, Mia Gundersen, Thomas Giertsen

Bøller med barmen

Mia Gundersen utsettes for frekke kommentarer fra sine meddommere i «Norske Talenter».

Tv2.no treffer Mia Gundersen backstage på audition i Trondeim, og hun smiler når hun forteller om sine opplevelser som dommer.

- Det er mange fantastiske talenter her i Trondheim, virkelig. Og det er mange unge talenter her, forteller Mia enutisiastisk.

- Jeg ble for eksempel utrolig imponert av en liten jente på 10 år tidligere i dag. Hun kom ut på scenen og viste et utrolig skuespillertalent.

Men det er ikke bare sjarm Mia blendes av i rollen som dommer. Hennes mannlige makkere har nemlig fått det for seg å slenge med leppa.

- Det er meget spesielt å være på lag med Thomas og Jan Fredrik. Nå i det siste har det vært mange spøker om mine to såkalte fordeler. Faktisk så mye at jeg har måttet si «Gutter, nå er det nok», sier Mia, som legger til at de har masse gøy sammen.

Hvordan sjarmere?
- De som enda ikke har vært på scenen lurer veldig på hvordan de skal sjarmere deg. Hva skal til?

- Det er veldig vanskelig å si. Men en ting jeg kan si er at sjarm teller veldig mye når man skal på audition. Det har med gleden å stå på scenen å gjøre og gleden for å vise frem det de kan.

- Scenisk tilstedeværelse er utrolig viktig, og jeg kan si så mye at det er mange som har blitt sendt videre fordi vi har blitt bergtatt av deres sjarm, mer enn talentet deres.

- Jeg gleder meg stort til fortsettelsen av programmet og jeg er så utrolig glad for at jeg ble spurt om å være med på dette.