nyhetene_paa_nett
nyhetene_paa_nett

TV 2 Nyhetene kommer til din nettleser

Du kjenner oss fra TV 2 og TV 2 Nyhetskanalen. Nå lanserer vi nye nettsider. Velkommen til tv2nyhetene.no

Mye har endret seg siden TV 2 Nyhetene kom på luften for første gang en septemberdag i 1992. Den gangen handlet alt om to kveldssendinger. I dag lager nyhetsavdelingen 10 daglige nyhetssendinger på TV 2, en Nyhetskanal som sender kontinuerlig, og nå altså også nettet.

Fra 11. mars 2008 skal TV 2s nyhetsavdeling lage egne nyheter på nett.

Tv2nyhetene.no skal ha samme profil på nettet, som vi har hatt på tv-skjermen helt siden 1992. Her vil du møte alle sammen.

JanOveårsæther_110x180
JanOveårsæther_110x180
Vi vil ha dine kommentarer

Fra Øyvind Brigg i Washington til Egil Pettersen i Tromsø. Alle våre reportere skal rapportere for både tv og nett.

Den store forskjellen er at på nett kan du få muligheten til å kommunisere direkte med våre reportere. Enten du har et tips til kontoret vårt i Ålesund, vil rose en sak fra Hamar, eller du er misfornøyd med dekningen vår i Kina.

Nyheter når det passer deg

Du kan også se og lese nyheter akkurat når det måtte passe deg. På disse sidene kan du navigere deg fram til alle våre reportere, som skal være tilgjengelige for deg og spørsmålene du måtte ha.

Og på disse sidene skal du også kunne søke deg fram til tv-saker du er interessert i, eller arkivmateriale som du ønsker å se enda en gang.

Så kan du gjerne spørre: Hvorfor har ikke TV 2 Nyhetene kommet på nett før nå? Jo, TV 2 kjøpte for noen år siden Nettavisen, som igjen ble til TV 2 Nettavisen.

Nå skal Nettavisen, som fortsatt eies av TV 2, rendyrke sin profil, mens TV 2 Nyhetene skal flytte sine verdier og ambisjoner fra tv-skjermen til nettet. Vi ønsker alle våre trofaste seere velkommen som lesere, og vi tar gjerne i mot dine synspunkter, ris som ros.