adil
adil

Vinn møte med Adil!

Adil «Beyond» Thathaal vil bli å se i Waschera framover, og du kan vinne et møte med ham for deg og hele klassen din. Sjekk ut her!

Adil «Beyond» breaket seg inn i alle Norges hjerter i 2006 da han vant første runde av TVNorges Dansefeber, til tross for at han var den eneste som ikke var klassisk skolert, med sin særegne stil kalt «Lyrical Breaking»

Adil er født og oppvokst i Oslo, har pakistanske foreldre, og ble på et tidlig tidspunkt bergtatt av musikk. Og da spesielt dans.

Siden har han rukket å danse på scenen med artister som Common, Erykah Badou, The Beatnuts, og Nelly Furtado og som oppvarming for Destinys Child, Wu-Tang Clan, Public Enemy, Grand Master Flash, med fler. I tillegg var han sentral i den moderne versjonen av «Nøtteknekkeren» på Oslo Nye Teater i 2007, som ble en kritiker- og publikumssuksess. Forestillingen blandet klassisk musikk med electric boogie og breakdance.

Da han på onsdag tok turen innom Waschera, var det for å promotere produksjonen @lice som skal på riksdekkende turne med Riksteatret og Rikskonsertene.

I en serie innslag skal vi i tiden som kommer følge ham på turné, der han samtidig skal snakke med ungdom om verdier og holdninger i samarbeid med FRI, en kampanje mot røyking, som Helse- og Sosial-direktoratet står bak.

Adil er med andre ord en gutt med mange baller i luften, men med begge beina plantet godt på jorda.

KONKURRANSEN

I forbindelse med @lice-turneen kan du bli med i en konkurranse der du og hele klassen din kan vinne billetter til "Greet & meet" med Adil.

Man vil trekke ut vinnere fra fire forskjellige steder i Norge. Premiere 26. februar i Fredrikstad. Siste forestilling er 30 april i Alta.

For å bli med i konkurransen - gå inn på www.fristedet.no