likerdeg
likerdeg

Liker han deg?

Har du truffet en gutt du liker veldig godt? Hvordan skal du tyde tegnene? Sjekk om disse tegnene kan hjelpe deg på vei:

Spill er gjerne en del av gamet når man treffer noen man liker - enten man vil eller ei. Det ironiske er at de aller fleste ikke liker disse spillene. Sjekk om disse tegnene kan hjelpe deg på vei:

Han fjerner avstanden mellom dere

Dersom han fjerner avstanden mellom dere er det et tegn på at han ønsker/er komfortabel med intimitet og er interessert. Dette KAN betyr at han vil være mer enn en venn.

Han snakker mykt

Det er alltid et godt tegn at en mann snakker mykt og rolig. Han indikerer på denne måten at det han sier er kun for dine ører. Om han forteller deg noe privat eller hemmelig er det et godt tegn fordi menn gjør normalt ikke dette til kvinner de ikke har en interesse for.

Han får en "rundere" kroppsholdning

Menn har en tendens til å ha en veldig maskulin kroppsholdning om han vil tiltrekke en kvinne. Men om han liker deg vil han få en mer avrundet og avslappet kroppsholdning. Dette betyr at han er avslappet sammen med deg.

Han snakker veldig sakte

Menn har en tendens til å snakke veldig sakte til kvinner de liker. Er han nervøs så skjer ofte det motsatte, så ikke konkluder med dette for fort i daten.

Han kan ikke ta øynene vekk fra deg

Om han har øynene på deg konstant, uten at det blir stirring, betyr det at han digger deg stort.

Kilde: Side2/HappenMagazine