Avram Grant
Avram Grant

"Grant ferdig i Chelsea"

Nederlaget mot Barnsley i FA-cupen var trolig spikeren i kisten for Chelsea-trener Avram Grant.

Nå melder nemlig flere engelske aviser at Grant mer eller mindre er ferdig i Chelsea til sommeren.

Ifølge The Sun tar Grant det hele og fulle ansvaret for det sensasjonelle tapet mot Barnsley i FA-cupen.

- Jeg føler meg ansvarlig. I hele mitt liv har jeg aldri fraskrevet meg ansvar. Jeg er manager og har ansvaret for alt, sier Grant.

Tidligere denne måneden tapte Chelsea ligacupfinalen mot Tottenham, men henger fremdeles med i medaljekampen i Premier League og er videre i Champions League.

Det er likevel ikke godt nok for de kravstore direktørene i Chelsea.

- Når mitt lag taper mot Barnsley vil folk si mye negative ting, og det vil jeg akseptere. Vi måtte vinne denne kampen, men gjorde det ikke. Så enkelt er det, sukker israelske Grant.

Grant, som ersattet frittalende Mourinho som manager på Stamford Bridge i fjor høst, avlyste spilllernes planlagte fridag søndag og sendte dem ut i straffetrening.

For han vet at Chelsea er en klubb som skal vinne trofeér - hver sesong.

- Jeg må enten vinne Premier League eller Mesterligaen for å forbli Chelseas manager, slår Grant fast.

Men ifølge engelske aviser har Chelsea-ledelsen bestemt seg for å skifte ut Grant til sommeren. Flere store trenernavn er blitt linket til Stamford Bridge - blant annet Barcelonas nåværende trener Frank Rijkaard.

PS: Det var ikke bare Chelsea som gikk på en FA-cupsmell i helgen. Også Manchester United er ute av den tradisjonsrike turneringen etter å tapt 0-1 hjemme mot Portsmouth. Men Sir Alex Ferguson kan imidlertid trøste seg med at han sitter trygt i managerstolen.