dyrlegene, rådyr
dyrlegene, rådyr

Rådyr i livsfare

En bedøvelsespil treffer forkjært og et rådyr befinner seg i livsfare.

Kari drar opp til Vassfaret Bjørnepark for å forsøke å fange og flytte den siste rådyrkalven som har vært umulig å få tak i.

Mellom liv og død
Dette er tredje forsøket på få tak i den sky kalven, og Kari har tatt med seg en ekstra veterinær slik at de nå er to skyttere som skal forsøke å treffe rådyret med bedøvelsespiler. Men jakten ender veldig dramatisk, for den ene bedøvelse-pilen treffer forkjært og rådyret befinner seg plutselig i livsfare.

Dramatisk operasjon
Trude skal operere søsterens puddel, og synes det er litt ekstra nervepirrende å drive kirurgi på en hund som hun kjenner så godt. Puddelen Charlie har testiklene inne i buken, og det er de som nå skal fjernes. Men det er ikke så lett å finne ut eksakt hvor de ligger. Operasjonen blir mye mer komplisert enn Trude hadde håpet på.

Tulipan i magen
Maud har fått inn perserkatten Oskar som har hatt kraftig oppkast hele natta. Eieren mener at den har spist en tulipan, og at det kanskje kan være årsaken til mageproblemene. Maud må finne ut om tulipaner egentlig er giftige for katter, eller om det kan være noe annet som plager katten.

218013