Deal or no deal
Deal or no deal

- Mistet helt fotfestet

Sturla Berg-Johansen gir seg ikke før han har fått gitt bort tre millioner kroner.

Trond Arne Pedersen stilte opp i «Deal or No Deal» studioet i den troen at dette var en helt vanlig episode. Men Sturla Berg-Johansen hadde andre planer og presenterte Trond for fire kofferter med tre millioner i.

- Jeg trodde jo dette var en helt vanlig episode, jeg ble totalt satt ut. Jeg mistet helt fotfestet, ler Trond på spørsmål om hvordan han reagerte på Sturlas overraskelse.

Tungt hjerte
Og flere overraskelser skulle det bli. Tronds store lidenskap er laksefiske, noe Sturla var veldig klar over. Isteden for et vanlig bud fra banken presenterte han en reise på to uker til verdens beste fiskeelv i Alaska. Dette slo nesten pusten ut av Trond!

Hvor lyst hadde du til å si «Deal» til tilbudet om en fisketur til Alaska?

- Åh, en slik fisketur har vært en drøm jeg har hatt i alle år og jeg hadde ekstremt lyst på den. Jeg har vel aldri hatt så tungt hjerte som da jeg sa «No Deal». Det ville vært for egoistisk av meg å takke ja til turen. Både overfor samboeren min og resten av familien.

På spørsmål om pengene likevel blir brukt til en fisketur eller to svarer Trond at han og familien nå tror de har kommet frem til et passende kompromiss.

- Vi kommer antakelig til å kjøpe en «sommerstuge» den nordlige delen av Sverige. Det blir koselig for alle, og fisket i området er fantastisk.

Trond ler og legger til:

- Også har jeg sagt at familien kan spleise på en fisketur til Alaska til meg i bursdagspresang.

Deal-460-150
Deal-460-150


Mitt livs opplevelse
Trond er ikke i tvil om at dette var en av hans største opplevelser.

- Det var virkelig en kjempeopplevelse. Stemningen og atmosfæren i studio var en helt annet enn forventet, det var veldig spesielt og moro.

Hadde du noen strategi da du valgte kofferter?

- Da jeg skulle velge min egen koffert hadde jeg på forhånd bestemt meg for nummer 20, min samboeres bursdag. Men like før jeg skulle i ilden fortalte en kompis meg at han hadde drømt om koffert 12.

-Siden han har hatt rett før og det er min bursdag satset jeg på det. Det er jo egentlig ikke noe å angre på, men det lå 3 millioner i nummer 20. Typisk min flaks!, ler Trond avslutningsvis.