ran1_680
ran1_680

Vet du hvem dette er?

Politiet ønsker tips etter ransbølge i Trondheim.

Politiet i Trondheim trapper opp etterforskningen etter en serie grove ran den siste tiden. Siden midten av januar har det funnet sted åtte ran og ransforsøk på ulike steder i Trondheim. Det er usikkert om det er noen sammenheng mellom disse ranerne, men politiet utelukker ikke at en eller flere personer kan stå bak flere av tilfellene.

Maskert med slalåmbriller
Det foreløpig siste ranet i ransbølgen fant sted i natt, da en maskert og bevæpnet person truet til seg kassabeholdningen ved en bensinstasjon i Innherredsveien i Trondheim.

ran2_680
ran2_680

Politiet har i dag offentliggjort bilder tatt av overvåkingskamera ved bensinstasjonen.

Det antas at mannen som står bak ranet er ca 1,75 til 1,80 meter høy og har slank kroppsbygning. Han hadde tildekket hodet med et grønt klesplagg i tillegg til slalåmbriller. Han hadde også mørke hansker.

Ranet skjedde like før kl.04 i natt. Ingen personer kom til skade.

Samler ressursene
Politiet i Sør-Trøndelag samler ressursene i en egen gruppe som skal arbeide spesifikt med den siste tids ran. Gruppen består av etterforskere og påtalejurister, og den har også bistand fra analyse-enheten i politidistriktet. Så langt er det pågrepet en eller flere personer i fem av ranene.

Tips kan ringes inn på tlf. 48 88 73 13. Det er også opprettet en egen SMS-tjeneste på tlf. 4801 0806. Begynn med kodeord – Ran.

ran3_680
ran3_680