Jussi Jaaskelainen (Foto: Scanpix)
Jussi Jaaskelainen (Foto: Scanpix)

Gerrard gaplo etter tidenes brøler

Liverpool-kapteinen måtte holde seg for munnen da finske Jussi Jääskeläinen varet opp med en helt utrolig keepertabbe.

BOLTON - LIVERPOOL 1-3:

Daniel Braaten var som vanlig verken på banen eller benken da hvittrøyene ble skutt i senk av et mesterligajagende Liverpool-lag.

Fra tribuneplass fikk den tidligere RBK-spilleren i tillegg se sin egen keeper Jussi Jääskeläinen varte opp med det som utvilsomt må være en av de groveste - og mest underholdende - keepertabbene i moderne Premier League-historie.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard sendte av gårde en småslapp markkryper etter elleve minutter av søndagens oppgjør på Reebok Stadium. Ballen var på vei utenfor Jääskeläinens høyre stolpe, men finnen fant det for godt å parere avslutningen likevel.

Ute av stand til å holde ballen, delvis headet han den i stedet inn igjen på gressteppet. Sprellende feil vei måtte sisteskansen fortvilet se ballen skru seg inn i det åpne målet - til bortefansens elleville jubel.

Jaaskelainen (Foto: Scanpix)
Jaaskelainen (Foto: Scanpix)

Gerrard selv maktet ikke helt å holde seg i skinnet, og holdt armen hånende foran ansiktet på vei forbi ulykkesfuglen.

Bolton, som til da hadde holdt unna for et massivt, rødt press, sprakk fullstendig etter det tidlige ledermålet. Ryan Babel økte fortjent til 2-0 for gjestene etter timen, før John Arne Riise-erstatter Fábio Aurélio satte inn Merseyside-lagets tredje nettkjenning kvarteret senere.

Tamir Cohen reduserte for vertene, men det er utvilsomt Jääskeläinens utrolige keepertabbe som skaper overskrifter på balløya søndag ettermiddag.

LIVE: Følg byrival Evertons kamp for poeng mot Portsmouth her

PS: John Arne Riise fikk tolv minutter som innbytter for Liverpool som nå er oppe på fjerdeplass på tabellen.

Jussi (Foto: Scanpix)
Jussi (Foto: Scanpix)