Dimitar Berbatov, Tottenham (Foto: SCANPIX)
Dimitar Berbatov, Tottenham (Foto: SCANPIX)

Se Uefa-cup i kveld

Det er duket for fotball i superklasse på TV 2 Sumo i kveld.

Både Brann og Rosenborg måtte si takk for seg i forrige runde av Uefa-cupen.

Everton og Fiorentina ble for sterke for de to norske innslagene i turneringen. Nå er man kommet frem til åttedelsfinaler og to av de mest interessante kampene kan du se på TV 2 Sumo og TV 2 Sport i kveld.

Sterke tyskere
I Brussel tar Anderlecht imot den tyske giganten Bayern München hjemme på Constand Vanden Stock stadion. Bayern Münchens svake innsats i Bundesliga sist sesong fikk klubbledelsen til å handle. Inn har superstjerner som Luca Toni, Miroslav Klose og Franck Ribery kommet.

Resultatene har ikke uteblitt. De er på full fart mot gull i Bundesliga, men Ottmar Hitzfeld vil gjerne avslutte trenergjerningen sin i klubben med en europacuptriumf også. Da trenger de et godt resultat mot Anderlecht i kveld.

Vertene har spisskrise foran møtet med de bayerske superstjernene. Trener Ariel Jacobs har bare Serhat Akin tilgjengelig til kveldens kamp.

Se Anderlecht - Bayern München direkte klokken 19.00
og Tottenham-PSV Eindhoven direkte klokken 2105

- Høyt nivå
Tottenham-manager Juande Ramos er en slu rev når det kommer til cupkamper. Han er klar til å ta Uefa-cupen, etter at laget hans nylig også vant ligacupen.

- Dette er en viktig prøve. PSV spiller på et høyt nivå. Dette er en målestokk for hvor høyt vi kan nå og om spillerne har evnene til å konkurrere på dette nivået, sier Ramos, som har vunnet Uefa-cupen med Sevilla de siste to årene, ifølge Sky Sports.

For Tottenham er midtstopperne Ledley King og Jonathan Woodgate usikre, men de er med i troppen.

PSV er i god form i nederlandsk æresdivisjon denne sesongen, og topper tabellen klart.

Returkampene spilles 12. mars.

Se også treningskamper med Brann og Start på TV 2 Sumo fra klokken 1600.