
Svineknoke
Slik lager du brassert svineknoke med brunkål.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Rens og del grønnsakene i litt store biter og surr dem i smør i en stekepanne. Ha over i et ildfast fat, dryss på salt og pepper..
Støt hvitløk, pepper, karve, rosmarin, einebær og sukker i en morter. Bland sammen olje, eddik, øl, knust buljongterning og tomatpuré, tilsett de knuste krydderene og rør om til en fyldig saus.
Smør ”kryddersausen” på knokene og legg knokene over grønnsakene i formen. Dekk med lokk eller aluminiumsfolie og stek i varm stekeovn, 160 ºC i minst
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert