Fiskeboller
Her får du oppskriften på fiskeboller i lys karri- og løksaus, ovnsstekte rotgrønnsaker og sprøstekt bacon.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Begynn med å ovnssteke rotgrønnsaker. Rens og del grønnsakene i biter og legg i et ildfast fat. Dryss over salt og pepper og vend inn olje. Stek i varm stekeovn, ved 200 ºC i ca 40 min til grønnsakene er møre. Finalhakk sjalottløk. Smelt smør i en kjele surr løken til den er blank. Tilsett karri. Dryss i mel, rør om til en glatt masse og spe med varm kraft og melk. Kok opp under omrøring, smak til. Tilsett godt avrente fiskeboller og la trekke i ca 10 min. Skjær bacon i s
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert