respektNY_680 (Foto: Nordisk Film)
respektNY_680 (Foto: Nordisk Film)

Ukens filmpremierer

Unge menn i opprør er fellesnevneren for to av filmene...

Vår filmanmelder, Einar Aarvig, anmelder ukens filmpremierer: «Into The Wild» og «RESPEKT» To filmer som begge handler om unge menn i OPPRØR!

«Into The Wild» Regi Sean Penn

wildNY (Foto: UiP)
wildNY (Foto: UiP)
22 år gamle Christopher McCandless (Emilie Hirsch) var akkurat ferdig med college og hadde nå en lovende fremtid foran seg, da han valgte å reise ut i villmarken på jakt etter eventyr framfor å leve et priviligert liv. Dette er en sann historie om Mc Candless som døde av sult, bare 22 år gammel. «Into The Wild» handler like mye om den umettelige lengselen etter familie, hjem og forbindelser som den handler om jakten etter sannhet og lykke.

«RESPEKT» Regi: Johannes Joner

Hva skjer når ingen lærere dukker opp hos verstingklassen 3F? 7. mars har ungdomsfilmen «RESPEKT» premiere over hele landet. Filmen er regissert av Johannes Joner og handler om 12 gutter som skolen ikke vil ha.

Filmen utspiller seg i ungdommers mest besøkte og brukte rom, klasserommet. Guttene i filmen har mobbet og bråkt med alle lærerne på skolen. Ingen tør til slutt å forelese for dem og klassen står en dag uten lærer. Så begynner de å undervise hverandre...

Hva blir terningkastet på disse to filmene? Se God morgen Norge, onsdag kl 08.40.