Landstinget
Landstinget

Dette er Landstinget

Er du lei av TV-debatter med gjester du kjenner så godt at du på forhånd vet hva de mener? Synes du vanlige, debattsterke folk slipper til i altfor liten grad? Landstinget tar debatten ut til folket.

Landstinget er TV 2s direktesendte debattprogram, der folket bestemmer temaene. Programleder er Arill Riise, kjent fra NRK og TV 2. Hver onsdag klokka 20:00 er han på plass på et nytt sted i Norge, med fire aktuelle personer med seg i panelet.

arill riise (Foto: BJØRGLI&BERGERSEN)
arill riise (Foto: BJØRGLI&BERGERSEN)

I debattprogrammet «Landstinget» blir publikum som møter opp utfordret til å stille spørsmålene.

- Vi håper å flytte riksdebattene ut til folk flest. Vi lar vanlige folk stille spørsmål, det blir et møte mellom folket og ”makta” som ikke har vært vanlig på norsk fjernsyn før, sier Arill Riise.

Vil ut til folket

Med «Landstinget» vil Arill Riise ta debatten der den hører hjemme:

- Vi vil diskutere samferdsel der de mangler bruer, og helsevesenet der de legger ned sykehusene. Slik håper vi å blåse nytt liv i det offentlige ordskiftet, og å gi folk flest en talerstol vi håper skal bli den frieste i landet.

Klikk her for å se høstens reiserute.

- Send inn forslag!

Men Arill Riise og redaksjonen i «Landstinget» trenger innspill fra debattglade nordmenn om hvilke temaer som bør tas opp, og fra hvilke steder debattene skal foregå.

- Send oss en epost om hvor vi skal komme, og hvorfor. Og har du gode forslag om gode lokale debattanter, tar vi imot ditt forslag med takk, sier Riise.

Vil du melde deg på til en av sendingene? Klikk her.