TV 2 Nyhetene Oslo (Foto: TV 2)
TV 2 Nyhetene Oslo (Foto: TV 2)

Dette er TV 2 Nyhetene

I 15 år har TV 2 Nyhetene gitt deg nyheter fra Norge og resten av verden. Hver eneste dag. Vi er der for deg.

TV 2 Nyhetene har som målsetting å være landets beste og viktigeste nyhetsformidler. Dette innbærer at vi skal være først og mest til stede, sette dagsorden, grave hvor ingen andre graver og ikke minst; tale den svake parts sak. Dette skal vi gjøre i nyhetssendingene både på TV 2, på TV 2 Nyhetskanalen og på tv2nyhetene.no.

Vi har en kunnskapsrik og bredt sammensatt reporterstab, som skal levere sine rapporter til alle våre kanaler og plattformer.

Nyhetsavdelingen består blant annet av 12 lokalreportere, en erfaren utenriksredaksjon som er på farten til enhver tid, en stor politisk avdeling med lang erfaring fra dekning av storting og regjering, samt mange andre redaksjoner som hver og en er spesialister på sitt felt.

Prisbelønt journalistikk

TV 2 Nyhetenes redaksjonsmedlemmer har opp gjennom årene fått en rekke nasjonale og internasjonale priser for sin undersøkende journalistikk, men vi forsøker stadig å forbedre oss.

TV 2 Nyhetene er en fullt ut integrert nyhetsdivisjon, samlet på ett gulv, slik at alle redaksjoner leverer til alle våre flater.

Våre daglige nyhetssendinger når ut til over 1 million seere hver dag, mens Nyhetskanalen har ca 800.000 seere i uken. Det er ikke lenger slik at vi forventer at hele landets befolkning skal sette seg ned og se på nyheter når vi bestemmer oss for å sende en kveldssending, men seerne forventer å få nyhetene når de faktisk hender.

- Det beste nyhetstilbudet

Tall fra meningsmålingsinstituttet Norstat viser at seerne ser på TV 2 Nyhetene og TV 2 Nyhetskanalen som det beste nyhetstilbudet på norsk fjernsyn, og med alle våre plattformer tar vi sikte å fylle vårt samfunnsoppdrag tilpasset den moderne mediebruker på en utmerket måte.

TV 2 ønsker videre å speile hele det norske samfunnet, gjennom å bruke både programledere, reportere og eksperter med minoritetsbakgrunn.

Vi tar gjerne imot dine synspunkter på våre nyheter. Bruk kommentarfeltet under artikkelen.