Sitrussalat

Med granateple- og pasjonsfruktlake, servert med mynte og vaniljekesam

Skrell sitrusfruktene med en liten spiss kniv, slik at du fjerne skall og den hvite hinnen.
Skjær ut båter mellom hinnene.
Spar på fruktsaften til laken.
Del granateple i båter og ”grav ut ” kjernene med hjelp av en gaffel og ved å klemme på de halve granateplene.

Bland sammen frukt og granateplekjerner .

Mynte og vaniljekesam :

Bland sammen alle ingrediensene, la gjerne stå og trekke smak i 10-20 min før servering.

Lake:

Del pasjonsfrukt i to og ”grav ut ” kjernene.
Legg i en liten kasserolle sammen med vaniljestang splittet på langs, saft av appelsin og sukker.
Kok uten lokk ved svak varme i 5-6 min.
Tilsett mynte .

Hell den varme laken over frukten og sett kjølig fram til servering.

Se mer:

379072