Kjøttsaus

Servert med kanel- og spisskumstekte rotgrønnsaker, naanbrød og raita

Varm stekeovn til 225 oC.

Skrell og del gulrøtter og sellerirot i staver og vend dem i olje, kanel og spisskum i et ildfast fat.

Stek i stekeovn i 20-30 min.

Stek kvernet kjøtt i olje i stekepanne.
Tilsett karrisaus, karri, buljong , hermetiske tomater og litt av vannet.
Kok opp og la trekke i 15-20 min.
Tilsett ev mer vann.

Raita:

(Krydret yoghurtsaus)
Bland sammen matyoghurt og raita-krydderet

Naanbrød:

Varm, smør eller olje og melk til fingervarmt.
Tilsett hvetemel, tørrgjær, salt og ev krydder og elt sammen til en glatt deig.
Sett til heving minst 1 time.
Del deigen i 5-6 deler og kjevle ut til runde flate kaker.
Etterhev på stekebrett i ca 30 min.
Prikk med en gaffel og pensle med kefir eller smeltet smør.
Stek midt i stekeovn ved 250 oC i ca 10 min.

Se videre:

377338