Skal vi danse   Guri Solberg og Kristian Ødegård (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Skal vi danse Guri Solberg og Kristian Ødegård (Foto: Bjørgli & Bergersen)

Fikk drømmemakker

Guri Solbergs ventetid på medprogramleder er over. Hun er strålende fornøyd med å dele jobben i «Skal vi danse» med Kristian Ødegård.

- Jeg har vært stor fan av Kristian siden «Nissene på låven», og ble sinnsykt imponert over innsatsen hans i forrige sesong av «Skal vi danse», sier Guri Solberg.

-Det er ikke alle som kan vrikke rundt i paljettprydet body uten å miste all stolthet, men Kristian holder stilen. Tipper at jenter (og gutter) fra hele landet kommer til å være misunnelige på meg som får henge så mye med Kristian fremover, så jeg skal nyte det, og er veldig stolt over å få jobbe med en så flink fyr, smiler hun.

Kristian vant som kjent «Skal vi danse» forrige sesong sammen med sin russiske dansepartner Alexandra Kakurina. Kristian imponerte stort på parketten i selskapsdans, og han har erfaringen og kunnskap om selskapsdans når han nå påtar seg programlederollen.

- Jeg har blitt spurt noen ganger tidligere om å lede andre typer underholdningsshow, men har ikke følt meg helt komfortabel med det. Denne gangen er det annerledes av to årsaker; «Skal vi danse» er et program jeg har vært med på før og som jeg på merkelig vis føler meg hjemme i. Men den aller viktigste grunnen er at det er Guri som er makker. Det var helt avgjørende.

Selv om Kristian Ødegård er et kjent tv-fjes, blant annet fra TV2-nøttene, er det første gang han skal lede direktesendinger på tv.

- Dette er første gang jeg skal prøve meg som programleder ilivesammenheng, så "Skal vi Danse" byr jo i år som i fjor på nye utfordringer for min del, bare på en litt annen måte. Fordelen er vel at jeg i år ikke kan bli stemt ut. Da må det i så fall gå fryktelig galt.

Sendetid og premierèdato for «Skal vi danse» avsløres på TV 2s høstlansering torsdag 16. august.