Ørret

med lun potet- og fennikelsalat

Fersk eller varmrøkt ørret kan brukes til denne salaten, andre typer fisk for eksempel varmrøkt eller peppermakrell kan også brukes.
Varmrøkt fisk trenger ikke varmebehandles.
Fersk fisk stekes i panne eller på grill.

Denne retten er mager og fri for melk og gluten.

Stek eller grill fersk fisk.
Kok potetene, gjerne med stilker fra dill.
Hell av kokevannet og damp godt.

Del fennikel i tynne skiver og legg i iskaldt vann mens potetene koker.
Vil du ha en litt mildere smak på fennikel, legg den i kokevann med poteter de siste 2-3 min.

Del agurk i biter, tomater og poteter i to og anrett alt på et serveringsfat.

Rør sammen ingrediensene til dressing, start med eddik og tilsett olje mens du rører godt.
Smak til.

Fordel over salaten og pynt med dill.

Se mer:

754078