Omelett og bakepulverhorn

Fargerik omelett med løk, poteter, brokkoli, cherrytomater og peppermakrell, samt nydelige grove bakepulverhorn.

Rens og finhakk løken og del poteter i skiver. Surr løken i olje i en stekepanne til løken er myk og blank. Tilsett poteter og brokkoli.

Visp sammen egg, salt, pepper og vann og hell over grønnsakene i pannen. Legg til slutt på sherrytomater. Stek på svak varme i 15- 20 min, legg et lokk på pannen og pass på at omeletten ikke brenner seg i bunnen.

Del salat og grønnsaker opp i mindre biter og vend inn olivenolje salt og pepper. Legg salatblandingen og biter av skinn og benfri peppermakrell på toppen av omeletten ved servering. Eller server salat og makrell ved siden av omeletten.

Variasjon:

Tilsett paprika i omeletten, løk kan erstattes av purre. Peppermakrell kan erstattes av skiver av spekemat.

Kald omelett smaker godt på brødskiva som nistemat.

Se del 2 her!

353612

Bakepulverhorn:

Rør sammen alle ingrediensene til en glatt deig. Del deigen i to og lag en sirkel av hver del.

Del hver sirkel i 8 trekanter, og rull sammen fra bredeste ende slik at hver trekant blir et horn. Dryss over revest ost om ønskelig.

Legg på stekebrett og stek på 225 grader i 12-15 min.

NB. Ingen heving!