Krabbesmørbrød

Med tomater og salat

Pensle brødskiver med litt olivenolje, legg på et bakepapirkledt stekebrett og stek gylne i stekeovn ved 225 oC.
Skivene kan også stekes i en stekepanne.

Gni de varme brødskivene med snittflaten av hvitløkfedd delt i to.

Flå tomater (se tips), ta ut innmaten og skjær tomatkjøttet i små terninger.
Bland tomatene med finhakket hvitløk, chili (uten kjerner), finhakket frisk ingefær, koriander og dill.
Rør sammen olje og eddik og smak til med salt og pepper, og vend inn i tomatene.

Legg litt ruccolasalat på de ristede brødskivene og avslutt med tomatsalaten.
Legg over krabbeklør (skallet fjernes), og ev litt krabbeinnmat .

Press over litt sitron, legg over litt grønnsalat, høvle over parmesan og drypp med noen dråper god olivenolje.

Tips:

Flå tomater: Lag et lite kryss i skinnet på tomatene, legg dem i kokende vann i 30-40 sekunder til skinnet løsner.
Avkjøl dem raskt i iskaldt vann , trekk av skinnet.