hope 460 ny
hope 460 ny

Frydefulle spark fra Hope

Christine Hope spiller selv alle rollene når en samling av sprø og underlige mennesker dukker opp som perler på en snor i "Frittgående Hope".

Hver mandag kl. 21:25 sender TV 2 Zebra "Frittgående Hope", som tidligere er sendt på TV 2.

Herdis fra Jondal er én av karakterene som skal smøre seernes lattermuskler. Herdis har gitt ut kassetten Herdis` verden, men har ikke opplevd like stor suksess som sin barndomsvenninne Herborg Kråkevik. Derfor har hun et anstrengt forhold til sin berømte venninne.

- Jeg tror seerne vil kjenne igjen mange av typene. Dette er et sketsjbasert humorprogram der vi ikke slår vitsene inn med grov spiker, sa Christine Hope da serien ble lansert på TV 2 i 2003.

I tillegg til Herdis, er det to andre karakterer som blir faste innslag i Christines typegalleri:

Trygve er en tørrvittig guide som glatt fraskriver seg alt ansvar dersom noe går galt med turistene han viser rundt. Mor er en dannet kvinne i 40-årene som hele livet har hatt et anstrengt forhold til sin egen seksualitet. Etter å ha deltatt på et kurs for å lære sin egen kropp bedre å kjenne, prøver hun så godt hun kan å belære sin egen tenåringsdatter

Ellers får du se barne-tv-verten som gir barna gode, pedagogiske historier fra virkeligheten, pubertale Randi som jobber i matbutikk og gir alle kundene en overhøvling, den pliktoppfyllende og pedante Aslaug, og en tøff men sårbar taxisjåfør.

Frithjof Wilborn, Kari Birkeland, Marit Voldsæter, Raymond Kvisvik og Teitur Thordarson er noen av flere kjente gjester som forviller seg inn i " Frittgående Hope". Her møter de enkelte av de underlige typene i Christine Hopes skikkelse.

I det første programmet i kveld blir det et møte mellom Herdis og Marit Voldsæter, når begge to dukker opp på samme audition.

Alle de seks episodene av "Frittgående Hope" sendes på TV 2 Zebra på mandager fremover.