Thomas Leikvoll (Foto: Håvard Solem)
Thomas Leikvoll (Foto: Håvard Solem)

Hverdagen til en filmentusiast

Ei strevsom uke har det vært for en stakkars filmentusiast. Første program av Filmstriper ble ganske bra, synes vi selv. Men med små skjønnhetsfeil. Det er moro å kunne utvikle nye konsepter og det fine med å være på TV2 Zebra er at det som en ny kanal er litt større muligheter til å endre, eksperimentere og leke med konspetet. Tar forresten gjerne imot tips til innslag, og konkurranser og evt klassiske filmklipp dere vet om.

Utover det har jeg gitt ut bok, og dermed debutert som forfatter denne uka. " Den store Kjendishåndboka" er mitt bidrag til littraturen så langt. Et beskjedent bidrag kanskje, men må jo innrømme jeg er stolt over å endelig kunne tittulere meg som forfatter. Er sus over det, ikke sant!! Det er mange som har fått med seg at det er en slags håndbok i hvordan man blir kjendis, evt har fordelene som kjendiser får. Ikke fullt så mange har fått med seg at det først og fremst er ei humorbok, og et ærlig blikk bak kulissene i kjendisbransjen. Men det har vært moro å løpe fra intervju til intervju å fortelle om seg selv. Man kan bli innbilks av mindre. Nå har jeg imidlertid vært i denne bransjen så lenge at jeg vet bedre enn å miste hodet. Jeg har i alle fall ingen grunn til det ennå. Til det har boka enn så lenge solgt for lite, og filmstriper konkurrerer vel ikke HELT i klasse med Idol ennå¿men man kan jo håpe.

Om noen har spørsmål om film, kjendiser eller meningen med livet så send meg gjerne en mail¿skal prøve å svare alle. På torsdag skal Filmstriper handle mye om den tøffeste norske actionfilmen på lang lang tid; Izzat. Vi sees da??

Thomas Leikvoll
Programleder i "Filmstriper"