Thomas klar med "Filmstriper"

Sjekk hva programleder Thomas Leikvoll svarte da han stilte til nettprat

Thomas Leikvoll har premiere på programmet "Filmstriper" på TV 2 Zebra torsdag 29. september kl. 21.40.

- Filmstriper er ment å være et lett, bredt og aktuelt filmmagasin for oss som går på kino for å underholdes, og ikke nødvendigvis fordi regissøren har et rart navn og sære vaner.

- Vi kommer dessuten til å by på de største filmstjernene, hollywood- og bransjesladder, samt gjensyn med kjente filmscener og historien bak. Vi skal prøve å være både skarpere og morsommere enn de andre, forteller Thomas.

Han er også aktuell med "Den store kjendishåndboka".

- Det er en bok for dem som vil bli kjendis. Eventuelt for dem som synes det er morsomt å le av kjendiser og kjendisbransjen. Boka kommer dessuten med kjendisgaranti. Den garanterer med andre ord at du blir kjendis om du følger alle råd i boka, sier Thomas.

Lurer du på hva som er yndlingsfilmen til Thomas, eller hvordan det er å være programleder? Les hva Thomas svarte seerene her:


Ann Christin fra odden., 29.09.2005 Kl. 13:25
- Hei Thomas! Ville bare ønske deg lykke til med programmet. Får ikke inn Zebra enda, men jobber med saken. Lykke hilsen fra Nesooden!!

Og med dette takker jeg for meg. Det var mye krøll i starten her, men håper alle fikk svar.
Se på oss i kveld da!!
ThomasL


Bings, 29.09.2005 Kl. 12:44
- Hvem er norges mest mediesky kjedis, og hvorfor er personen fremdeles kjendis (forutsatt at han eller hun ikke ønsker oppmerksomhet)

Det er faktisk en av de mest fornuftige triks, som jeg også nevner i boka mi, og trekke seg tilbake og å være sky. Først gjør man alt for berømmelsen, og når den er oppnådd må man fortsette sin karriere ved å være sky og eksklusiv. Hvem som er den mest tilbaketrukne vet jeg ikke, men gutta i Aha er høyt oppe der. de sprer ikke akkurat om seg med intervjuer, gullkorn og sydenturer med Se og Hør.


Siri, 29.09.2005 Kl. 12:18
- Hva er din favorittfilm, og hvorfor?

Har nevnt True Romance tidligere, og om jeg skal trekke fram en så må det bli den. Noe for alle der. For ikke å snakke om paraden av skuespillere; Christopher Walken, Anthony Hopkins, Gary Oldman, Patricia Arquette, Brad Pitt, James Gandolfini....puh....osv osv


mrsStupid, 29.09.2005 Kl. 12:19
- nei :) er ikke alltid jeg får med meg ting...særlig ikke når det er tekst :) konsenterer meg litt for mye om teksten og glemmer å se på filmen..:) Du får ha lykke til med programmet og at du får seere..jeg kan dessverre ikke se på da jeg ikke får inn Tv2 zebra...

Takker og Bukker!!!


mrsStupid, 29.09.2005 Kl. 12:14
- takk men jeg kan ikke dansk

¿og lesing av tekst ligger ikke for deg?
Vel vel


mrsStupid, 29.09.2005 Kl. 12:10
- hvilen film skal man se, om man ikke har vært på kino siden 01?

Jeg vil anbefale den danske Adams Epler om man ikke har sett noe på en stund. Varm, flott og hysterisk morsom.


hemmelig beundrer, 29.09.2005 Kl. 11:49
- Innbiller jeg meg????
Men var du ett kjent fjes i "Blæsen" i ca. 93?
Hvis ikke, likner du på en som gjorde STORT inntrykk... :-)

Uhuuuu....hemmelig beundrer!! Og hva var det som ga et stort inntrykk??? Men i Blæsen Studentorkester raljerte jeg fra 90 til 93. Schcåll!!


Fiona, 29.09.2005 Kl. 11:45
- Har du vært programleder før? I såfall hvor???

Starta som værmann på TV3, og leda etter det gameshows, og talentkonurransen Juniorsjansen. Etter det har jeg vært i Tv2, stort sett i små sommerserier, eller Gullruten. Men nå Filmstriper altså...(21.40 om jeg ikke har nevnt det) På TV2 Zebra


Ellus, 29.09.2005 Kl. 11:42
- Hei! Grattis med bok og nytt program! Er det sant at du spiller i band også?

Takk og jepp jepp...spiller i det utrolig freske bandet Chesty! Vi er byens festligste band....litt rusten bassist, men det går!


Poff & Gossen, 29.09.2005 Kl. 11:41
- 14. oktober kommer Wallace og Gromit og varulvkaninens forbannelse på kino!! Johooo! Den må du snakke MYE om, sant!!!

Gjett om!!!! Den skal vi snakke MYE om. Og alle må lære unga sine engelsk så man slipper å gå på den dubba versjonen!!


Pia Lærøen, 29.09.2005 Kl. 11:37
- Hvem er din yndlingsskuespiller?

Har ingen soleklare favoritter, men synes stort sett Gary Oldman er bra, Christopher Walken en annen, Halle Berry som faktisk er en bedre skuespiller enn hun får kreditt for, Gwyneth Paltrow...Al Pacino....Men Jack Nicholson ruler i min verden om jeg må velge en.


Tord Nielsen, 29.09.2005 Kl. 11:35
- Er Filmstriper direktesendt?? I så fall hvordan er det å jobbe i direktesendt fjernsyn??

Filmstriper taes opp rett på tape noen få timer før det sendes, så det er "nesten-direkte". Og jeg vet at det ikke helt gjelder blandt de tøffeste tv-gutta, men jeg synes uansett det er litt ekstra kick til forskjell fra programmer man skyter uker i forveien.


Tora, 29.09.2005 Kl. 11:26
- Herregud! Enda et tryne!

Slapp av Tora. Gni litt salve på så kan det hende du blir kvitt det....


Siri L, 29.09.2005 Kl. 11:26
- Lykke til med programmet ditt i kveld! Håper du skal snakke litt om "Min date med Drew" som har premiere denne helgen!

Min date med Drew er en veldig veldig bra film. Jeg må si det her siden vi ikke fikk den med i kveldens program. Men den har fått mye oppmerksomhet både under filmfestivalen i haugesund og andre steder, så jeg håper vi blir tilgitt.


Filmsuper, 29.09.2005 Kl. 11:20
- Hva er dine fem favorittfilmer?

Oi oi oi......vanskelig vanskelig... Klarer ikke å rangere fem. men vil fremheve en som jeg mener er, om ikke undervurdert, så litt glemt. Det er True Romance som er en stjernespekka film hvor blandt annet Brad Pitt gjør tidenes beste dop-scener når han røyker tjall fra saftbjørn. Anbefales!!


Anita, 29.09.2005 Kl. 11:20
- Tar dere for dere sære filmer også, eller går det bare i Hollywood?

Nopp, Anita! Vi unngår de sære og satser utelukkende på filmer de fleste vil se. I tilegg hiver vi med intervjuer og sjeldne opptak fra kulissene, så det skulle være noe for de fleste. Så kan de som evt. liker det sære, finne sine favoritter andre steder.


Nudle, 29.09.2005 Kl. 11:19
- Hvilket sladder kan du by på i kveld, da?

Jeg er utrolig dum om jeg sier det nå, for da ser du ikke på ikveld (kl 21.40 forøvrig) Men blir litt nytt om Jennifer Aniston...


Anita, 29.09.2005 Kl. 11:19
- Hvem er din favorittkjendis?

Hei Anita....Har jo sagt at Aylar er en favoritt. Men det er når det kommer til det å gjøre seg kjent uten å egentlig kunne så mye. Av mine virkelige favoritt kjendiser finner vi min makker fra Gullruten Katrine Moholt langt langt oppe...Også er hun flink, så da er det rettferdig;-)


Andreas Øvstegård, 27.09.2005 Kl. 18:21
- Du har jobbet på TV3 før du. Det husker jeg.
Nå jobber du i TV2.
Ossen er det å jobbe med film da?
Hilsen
Andreas Øvstegård.

Stemmer det. jeg har jobba litt overalt jeg, Andreas.
Film blir veldig gøy. Er jo morro å få betalt for å se film....så slipper jeg dessuten å bruke fritiden på det ;-)