RBK per mathias_h_gmo 122
RBK per mathias_h_gmo 122

Kjemper mot nedrykk

Rosenborg vil sette alt inn for å unngå nedrykk, mens Lillestrøm seiler i medvind. Få med deg fem kamper fra 22. serierunde direkte på web-TV!

Rosenborg er i full gang med å legge en ny gullplan, men i høst er det kampen for å unngå nedrykk som gjelder for trønderne. Søndag møter de et selvsikkert Odd-lag.

Lillestrøms helt, Pål Steffen Andresen, er overlykkelig etter å ha ført Lillestrøm til cupfinale. Om Lillestrøm fortsatt er i storslag vil vise seg på lørdag, da tar de i mot nedrykkstruede Tromsø.

Lørdag 24. september

16:00: Lillestrøm - Tromsø

Søndag 25. september

18:00: Fredrikstad - Aalesund

18:00: Rosenborg - Odd Grenland

18:00: Viking - Ham-Kam

20:15: Start - Vålerenga

En enkeltkamp koster 50 kroner. Et månedskort, hvor du kan se så mye web-TV-fotball du ønsker i én måned, koster 200,-. Et halvårskort, som gir full tilgang i seks måneder, koster 650,-. Skal du bare sikre deg en kampbillett, råder vi deg til å kjøpe denne i god tid før kampstart.

Husk at du også kan se høydepunkter fra alle seriekampene like etter kampslutt. Mens kampene pågår legger vi ut scoringene fortløpende på web-TV. Begge disse tjenestene er gratis for våre brukere.

Bare minutter etter at ballen er satt i nota kan du laste ned hver eneste scoring til mobiltelefonen din. Send kodeord FOTBALL på SMS til 1984 for mer info.