Ari Behn
Ari Behn

Et moderne eventyr

Ari Behn vant prinsessen og halve kongeriket, torsdag 29. oktober kl. 21:15 får du Hele historien på TV 2 Zebra.

Hele historien om Ari Behn
Lurer du på hvordan Ari Behn møtte prinsesse Märtha Louise? Hele historien får du på TV 2 Zebra.

I ”Hele historien om Ari Behn” møter du Ari Behns mor og søster, som forteller om da Behn først gjorde suksess som forfatter mot alle odds, for siden å vinne prinsesse Märtha Louises hjerte.

Betatt Ari
Marianne Solberg Behn forteller om det første møtet mellom en betatt Ari og en noe mer tilbakeholden prinsesse. Søsteren Aina forteller ærlig om hvilken kamp Ari har måtte kjempe for sitt forfatterskap og for sin ærlighet.

Historien om Ari Behn fortelles gjennom unike og eksklusive bilder fra den omstreifende oppveksten, via den turbulente tiden i hovedstaden, til han finner lykken med en norsk prinsesse. Historien blir kommentert av venner, familie og bekjente.

Sissel Kyrkjebø neste
Ari Behn er den første kjendisen i en rekke på ti som får sitt eget uautoriserte portrettprogram på TV 2 Zebra. I hvert program fortelles historien om et kjent persons liv, fra fødsel til i dag, med oppturer og nedturer, mens bekjente og venner underveis kommenterer hendelser og begivenheter.

Neste uke får du hele historien om Sissel Kyrkjebø på TV 2 Zebra. I senere programmer får du mer om blant andre Lene Nystrøm, Kjell Inge Røkke, Morten Harket og Celina Midelfart.

- Vi har valgt ut landets største profiler som har oppnådd suksess og samtidig hatt et spennende liv. Vi har hatt mange navn på blokken, men det har vært et trangt nåløye å komme gjennom for de ti kjente personene vi til slutt endte opp med, sier prosjektleder Andreas Hatlevik.

Programmet har premiere torsdag 29. september kl. 21:15 og sendes hver torsdag til samme tid.

Se videoklipp fra Hele historien her